1. Haberler
  2. Güncel
  3. İzmir’de yanlış park eden aracın sileceğini kaldıran kadına 5 bin lira ceza

İzmir’de yanlış park eden aracın sileceğini kaldıran kadına 5 bin lira ceza

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Buca ilçesinde, park yerini uygunsuz bulduğu Nazlı Aksu’ya (35) ait otomobilin sileceğini kaldırırken soket kısmına zarar veren Elif İpek (32), ‘Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkmak, tahrip etmek veya zarar vermek’ suçundan önce 1 yıl hapse çarptırıldı, ardından da bu cezası 5 bin TL adli para cezasına çevrildi.

Akıncılar Mahallesi’nde, 28 Mart’ta saat 19.00 sıralarında Elif İpek, Nazlı Aksu’ya ait park halindeki 35 BKH 044 plakalı otomobilin sileceklerini park yerini uygunsuz bulduğu gerekçesiyle kaldırdı. Bu sırada sileceklerin orta soket kısmı yerinden çıktı. Bunun üzerine İpek ve yanındaki bir erkek ile Aksu arasında tartışma çıktı. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Nazlı Aksu, avukatı Tamer Atabay’ın aracılığıyla konuyu yargıya taşıdı. Soruşturma sonrası hazırlanan iddianamede Elif İpek için ‘Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkmak, tahrip etmek veya zarar vermek’ suçundan 4 aydan 3 yıla kadar hapis istendi. Davanın İzmir 18’inci Asliye Mahkemesi’nde 12 Kasım’da görülen 2’nci duruşmasında ifadesine başvurulan Nazlı Aksu,

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
İzmir’de yanlış park eden aracın sileceğini kaldıran kadına 5 bin lira ceza
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir