1. Haberler
  2. Ankara
  3. Melih Gökçek: Çanakkale Depremleri Darbe Amaçlı

Melih Gökçek: Çanakkale Depremleri Darbe Amaçlı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 Gündür yoğun deprem sarsıntılarının yaşandığı Çanakkale’de dün de 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi.

İlk olarak 5,5 büyüklüğünde deprem yaşanan Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde gece boyunca da artçı sarsıntılar devam etti ve ilçe sakinleri sokaklarda kurdukları çadırlarda sabahladı. Dün de devam eden depremlerin şiddeti Kandilli Rasathanesi‘nce 5.3, 4.6 ve 4.3 olarak ölçülürken meydana gelen bu depremlerin Aydın, İzmir ve Muğla’dan da hissedildiği belirtildi.

Ardı ardında yaşanan bu depremlerin ardından büyük bir depremin habercisi olabilir mi tartışmaları da yaşanırken, uzmanlar İzmir’de büyük bir deprem olabileceğini ve vatandaşların 15 gün boyunca evlerine girmemeleri gerektiğini belirtti. Geçtiğimiz gün yaşanan depremde Bayırköy’de bir çok evin hasar gördüğü ve hayvanların da telef olduğu belirtildi.

Yaşanan bu depremlerin ardından Twitter hesabından bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olayı farklı bir boyuta taşıyarak, depremlerin Çanakkale civarında sismik araştırma yapan bir gemi tarafından suni olarak yapılmasını sağlandığını ve bunun hükümete darbe yapmak için dış güçlerin bir oyunu olduğunu belirtti. Olayın ciddi bir iddia olduğunu belirten Başkan Gökçek, bununla ilgili araştırma yapılması gerektiğini ve iddiaların araştırılması gerektiğini açıkladı.

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
Melih Gökçek: Çanakkale Depremleri Darbe Amaçlı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir