Ankara‘nın en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde takla atan araçtaki iki kişi yaralandı.
Kızılay‘da meydana gelen trafik kazasında ticari taksinin çarptığı araç takla attı. Kasasında yük bulunan ufak kamyonetin kasasında bulunanlar yola savrulurken bulvarın tek şeridi bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Ankara’nın merkezi durumunda olan bulvarda meydana gelen kaza nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Kazanın ardından 2 kişi yaralanırken yaralılar hemen olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Polis araçların ve yola savrulan ürünlerin kaldırılmasının ardından kapatılan tek şeridi trafiğe açarken, kazayla ilgili de tutanak tuttu. Kazada sorumlunun kim olduğu tam olarak netlik kazanmazken, vatandaşlar taksicilerin müşteri kapma yarışından bıktıklarını belirttiler.
Özellikle akşam saatlerinde yol kenarındaki otobüs duraklarında belirli aralıklarla duran ve otobüslerin duraklara girmesine de engel olan taksiciler, Güvenpark’ta taksi depolama durağı yapılmasına rağmen yol kenarlarında bekleyerek müşteri kapma yarışlarını sürdürüyorlar.