Ankara‘da bugün öğle saatlerinde silahlı saldırı düzenleyen bir kişi 3 kişiyi yaralayarak olay yerinden hızla uzaklaştı.
Edinilen bilgiye göre Çankaya bölgesinde bulunan Yıldızevler Mahallesi‘nde 34 BE 0689 plakalı araçla seyir halinde olan 2 kişi başka bir aracın önlerini kesmesiyle beraber araçtan inerek tartışmaya başladılar. Tartıştığı 2 kişiyi bacağından vuran, bu sırada kavgaya müdahale etmeye çalışan bir vatandaşı da bacağından yaralayan saldırgan daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.
Vatandaşların saldırıyı ihbar etmesi ile beraber olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevkedilirken polis saldırgan hakkında bilgi toplamaya çalıştı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilirken durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Saldırıya uğrayanlar ve saldırganın daha önceden aralarında husumet bulunduğundan şüphelenen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.