1. Haberler
  2. Güncel
  3. Sağlık kontrolüne götürülen Taksim bombacısına vatandaşlardan sert tepki

Sağlık kontrolüne götürülen Taksim bombacısına vatandaşlardan sert tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘nde 13 Kasım’da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan bazı zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi’nde bulunan yerleşkesinden 4 polis minibüsüne bindirilen 49 zanlı, zırhlı araçlar eşliğinde çevredeki hastanelerde sağlık kontrolüne götürüldü.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Terörist Ahlam Albashır’ın da aralarında bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Bu arada, şüphelilerin Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildiği sırada bazı vatandaşların tepki gösterdiği görüldü.

“HÜSAM” KOD ADLI TERÖRİSTİN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Sözcü’de yer alan habere göre terör saldırısının gerçekleştirilmesinde yardım-yataklık ettiği belirlenen ve Suriye Azez’de emniyet güçlerince gözaltına alındıktan sonra İstanbul’a getirilen “Hüsam” kod adlı terör örgütü mensubunun emniyetteki işlemleri sürüyor.

SEVGİLİSİ TANIŞTIRMIŞ

Ayrıca Beyoğlu Taksim’i kana bulayan bombayı bırakan terör örgütü üyesi Ahlam Albasir’in ifadesinde “YPG/ PYD üyesi Ahmed A. ile 2017’de tanıştım. Sevgili olduk. Daha sonra Ahmed Cerablus’a gitti ben de gittim. Ardından bana görevler teklif etti. Daha sonra Ahmed’le irtibatımız koptu. Ancak örgütle irtibatımız kopmadı” dediği öğrenildi.

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
Sağlık kontrolüne götürülen Taksim bombacısına vatandaşlardan sert tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir